0
0

Livrare si plata


Variante de transport pentru primirea coletului

 

Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid. Costul transportului se adauga automat la comanda ta.

 

Livrarea coletelor se face in 24-48 de ore, zile lucratoare, din momentul in care coletul pleaca din sediul Quasar Studio&Design SRL (nu de la plasarea comenzii).

 

Tarife de transport

 

Pentru livrarea comenzii prin curier rapid, taxa de transport este de:

 

Pentru comenzi mai mari de 299 RON, transportul este gratuit.

 

23 RON pentru comenzi intre 0 - 299 RON

 

Modalitati de plata

 

Ramburs

 

Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Veti primi o chitanta pentru sumele achitate.

Pentru clientii persoane juridice, exista varianta platii bancare.

 

Online cu card bancar

 

Prin MobilPay(Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular, cu informatiile despre cardul dumneavoastra, in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile ce asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura, in primul rand, ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra sa fie transferata sau stocata, in niciun moment al procesului, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Informatii utile

 

Clientii primesc pe email (adresa de email scrisa la plasarea comenzii) statusul comenzii si cand aceasta este livrata din sediul Quasar Studio&Design SRL.

Pentru orice modificari ale comenzii, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti un e-mail!  Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata. Va asiguram insa de faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si  se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Magazinul www.vegaboutique.ro  livreaza doar in Romania.