0
0

Informatii utile

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru îmbrăcăminte (alte materiale decat piele):

Îmbrăcămintea trebuie spălată sau curăţată conform instrucţiunilor de pe eticheta din interior. Nu folosiţi produse de curăţare industrială. Vă rugăm respectaţi recomandările de pe etichetă referitoare la temperatură. Nu uscaţi produsul prin aşezarea acestuia direct pe surse de căldură (radiatoare electrice, sobe etc.). Feriţi produsul de obiecte care ar putea provoca rupturi, scămoşare, arsuri, perforaţii sau orice alte acţiuni fizice ce îi pot cauza daune. S.C. QUASAR STUDIO & DESIGN S.R.L. nu-şi  asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum  societăţi care oferă servicii de curăţare profesională.

Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru genţi, poşete, curele si incaltaminte din piele:

Poşetele vândute de compania noastră sunt fabricate ca accesorii de modă  şi nu au menirea de a fi folosite ca genţi pentru bagaj. Greutatea maximă admisă pentru poşete este de 1 kg şi pentru genţi de 3 kg. Pentru o utilizare prelungită în cele mai bune condiţii, urmaţi instrucţiunile de întreţinere conţinute de eticheta din interiorul produsului.

Pentru a mări durata de viaţă a încălţămintei, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de pantofi. Pantofii cu suprafeţe din piele trebuie curăţaţi regulat de praf cu ajutorul unei cârpe sau unei perii moi. Lustruiţi pantofii regulat cu luciu de pantofi  sau ceară şi o cârpă moale. Valabil pentru toate categoriile de incaltaminte: nu  spălaţi în maşina de spălat, evitati contactul cu detergent, inalbitori, orice alte substante chimice  sau  obiecte care ar putea provoca  deteriorarea. Aceste produse pot provoca daune ireversibile aspectului pielii şi o astfel de situaţie nu este acoperită de garanţie. Încălţămintea va fi uscată încet şi nu cu ajutorul surselor de căldură. Vă rugăm folosiţi un încălţător pentru a evita avarierea pantofilor în zona călcâiului. Unele articole de încălţăminte pot fi vopsite şi unele culori pot migra. Acest fenomen nu reprezintă un defect.

Nu spălaţi articolele din piele sau curelele în maşina de spălat. Dacă articolul se udă, ştergeţi-l cu o cârpă moale şi lăsaţi-l să se usuce la temperatura camerei, fără a intra în contact direct cu surse de căldură (radiatoare, sobe, uscătoare etc.). Feriţi produsul din piele de obiecte care ar putea provoca zgârieturi, arsuri, perforaţii sau orice alte acţiuni fizice ce îi pot cauza daune. S.C. QUASAR STUDIO & DESIGN S.R.L. nu-şi asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum societăţi care oferă servicii de curăţare profesională.