0
0

Garantie

Vă rugăm să păstraţi factura care însoţeşte livrarea pentru cazul reclamaţiilor ulterioare.

Beneficiati de toate drepturile legislatiei in vigoare (Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicată). În cazul unei reclamaţii,  S.C. QUASAR STUDIO & DESIGN S.R.L.  poate înlocui produsul, dacă acesta este disponibil pe stoc. În cazul în care nu este disponibil, clientului îi va fi rambursat preţul de cumpărare, în perioada de timp stipulată prin lege, calculată de la data primirii reclamaţiei.

In cazul produselor defecte, rambursarea se va acorda după evaluarea daunei/defectelor. În acest scop, este necesară returnarea produsului conform documentului  Termeni şi condiţii, împreună cu factura emisă pentru acesta.

S.C. QUASAR STUDIO & DESIGN S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru uzura normala, daune legale, accidentale sau indirecte rezultate din folosirea sau manipularea improprie sau malitioasa a produselor. Orice pretenţie de despăgubire adresată către S.C. QUASAR STUDIO & DESIGN S.R.L. nu poate depăşi valoarea preţului de achiziţie al produsului în cauză.

S.C. QUASAR STUDIO & DESIGN S.R.L. garantează că toate produsele cosmetice comercializate prin intermediul  acestui site respectă standardele prevăzute de Directiva Europeană 76/768/CEE privind vânzarea produselor cosmetice şi de legislaţia aplicabilă privind sănătatea publica.

S.C. QUASAR STUDIO & DESIGN S.R.L. garantează că produsele au fost fabricate în conformitate cu reglementările privind igiena, securitatea muncii şi de mediu, pe baza Certificatului de conformitate sau Certificatului de origine primit de la furnizorii săi.


Daca aveţi întrebări sau sugestii referitoare la produsele S.C. QUASAR STUDIO & DESIGN S.R.L., vă rugăm să ne contactaţi la numarul de telefon 0725.402.987, de luni până sambata, între orele 10.30-19.00, şi duminică intre orele 10.30-16.00, sau prin e-mail la adresa  office@vegaboutique.ro   


IMPORTANT: 

Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare, in cazul unei returnari de produs nu vor fi acceptate.

In cazul in care produsele au un sigiliu, iar acesta a fost desfacut, va duce automat la imposibilitatea de a returna produsul, conform OUG34/2014.