0
0

Paul&Shark

La 4 martie 1957, moara Maglificio Daco, fondată în 1921, și-a deschis porțile sub noul proprietar Gian Ludovico Dini. Fiecare aspect al producției a avut loc în cadrul companiei: de la aprovizionarea firelor până la producerea țesăturilor și realizarea tuturor ambalajelor. Hainele au fost expediate în întreaga lume datorită parteneriatelor de prestigiu cu Christian Dior și Balenciaga.
La începutul anilor 1970, Paolo (Paul) Dini, fiul cel mare al lui Gian Ludovico, în timpul unei călătorii la un mic atelier de vele din Maine, a găsit o velă care i-a atras atenția: avea inscripția „ Paul & Shark ". S-a născut marca Paul & Shark.
Colecția de yachting datează de la mijlocul anilor '70, când Paul & Shark au intrat în sectorul de îmbrăcăminte sportivă de lux cu o colecție inspirată de mare, lumea navigației și spiritul de aventură.
De-a lungul anilor, compania s-a extins pentru a deveni un brand inteligent de îmbrăcăminte sportivă casual și de lux, renumit pentru calitatea articolelor de îmbrăcăminte, apreciat de fanii designului italian și a materialelor tehnice performante, dintre care multe au fost brevetate de Paul & Shark.
Colecțiile Paul & Shark sunt disponibile în întreaga lume în 73 de țări diferite, 458 de orașe și peste 280 de buticuri monobrand Paul & Shark situate în cele mai exclusiviste zone comerciale, de la Via Montenapoleone din Milano, până la Rue du Faubourg St. Honore ' la Paris, la Dubai și Moscova.
Prin utilizarea de materii prime și tehnologii durabile care sporesc eficiența consumului de apă și energie, Paul & Shark își onorează angajamentul de a reduce amprenta sa de mediu.
„Nu poți controla vântul, dar îți poți regla pânzele”

Nu există niciun Producător.