0
0

Ambient

icon
icon
244,00 Lei Fără TVA: 244,00 Lei
icon
244,00 Lei Fără TVA: 244,00 Lei
icon
260,00 Lei Fără TVA: 260,00 Lei
icon
49,00 Lei Fără TVA: 49,00 Lei
icon
49,00 Lei Fără TVA: 49,00 Lei
icon
49,00 Lei Fără TVA: 49,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

CASTELBEL

La ce sunt bune aceste parfumuri de ambient?

   Parfumuri de ambient reprezintă o industrie estimata la mai mult de 10 miliarde de dolari anual. Și dacă mai mult de 70% din cetățenii Statelor Unite foloseau aceste parfumuri de camera cel puțin o dată pe săptămână, în alte părți ale lumii această industrie are dimensiuni colosale. Iar ultimii ani au arătat o creștere considerabilă a consumului de Parfumuri de ambient în Europa și Coreea de Sud. Dacă sunteți în căutarea unui difuzor de atomizare HVAC ușor de utilizat, care eliberează parfum în aer, VegaBoutique.ro poate fi partenerul potrivit pentru dumneavoastră.
  Oferta constă în vaporizatoare avansate, care transformă parfumul lichid în vapori uscați, invizibili, care plutesc prin spații mari și deschise. Dimensiunea acestora este de 50 de microni și oferă un parfum subtil. Aceste vaporizatoare pot fi folosite pentru a parfuma aerul din casă sau de la birou iar suprafața de difuzie acoperită poate ajunge până la 200 metri pătrați.

  Acest produs este excelent pentru a acoperi încăperi mari din casa ta. Cu numeroasele parfumuri disponibile, cu siguranță vei găsi unul favorit. Favoritul nostru este un parfum de casă proaspăt și marin, care este perfect pentru dormitor și sufragerie. Notele acestui parfum includ frunze de busuioc, mosc alb și alge marine. Mirosul fermecător este modalitatea perfectă de a vă ajuta să vă relaxați. Are o particularitate unică în fața alor parfumuri de ambient ce îl face potrivit atât pentru camera de odihnă cât și pentru camerele de relaxare.
  Mirosul este, de asemenea, infuzat cu beneficiile terapeutice ale aromaterapiei. Aceasta este o alegere excelentă pentru oricine caută un parfum exclusiv de casă. Un alt parfum ideal pentru camera de zi sau dormitor evocă un minunat vin toscan. Aroma este moale și dulce, iar notele de lemn sunt o completare frumoasă a aromelor vag dulci subiacente. Este un amestec perfect pentru relaxare.

Ce parfumuri ambient sau parfumuri de camera sunt recomandate?

  Parfumuri de ambient și parfumuri de camera sunt un tip de parfum conceput pentru a da aerului dintr-o anumită cameră un miros deosebit. Ele creează o atmosferă parfumată, noi având posibilitatea de a alege intensitatea dorită a parfumului în aer. Există multe tipuri diferite de parfumuri de camera disponibile. Odorizantele din parfumurile de cameră au o varietate de tehnologii și eficiențe. Unele lucrează folosind parfum pentru a acoperi moleculele de miros, în timp ce altele se leagă chimic de aceste moleculele.
  Este important să alegi un odorizant cu un parfum care să se potrivească gustului tău, ținând cont de faptul că anumite persoane sunt sensibile la mirosuri. Un parfum de cameră potrivit este la fel de important ca o canapea bună! Este o modalitate de a ajuta oamenii să se relaxeze și în același timp un vehicul la îndemână deosebit de eficient. Mirosul unei camere este determinant pentru o atmosferă plăcută!

  Unul din cele mai spectaculoase parfumuri de camera este cel cu aromă de bergamotă. Revigorant și înălțător, nu este tocmai un parfum „de zi cu zi”. Bergamota este de fapt un hibrid între lămâie și portocală acidă și este cultivată pentru uleiul său esențial. Coaja și semințele sale mici sunt folosite pentru a face parfum și sunt folosite în lichiorul Limoncello. Coaja este extrasă folosind mașini uriașe numite peelere.
  Aceste citrice sunt păstrate timp de două până la trei zile înainte de a fi folosite pentru parfum. După acest timp, se încălzesc și devin mai moi, astfel încât uleiul să poată fi extras. Dacă sunteți în căutarea unui parfum proaspăt, floral, nu căutați mai departe decât parfumul de cameră Geranium. Florile vesele și strălucitoare ale acestei plante parfumate și parfumul aromat sunt apreciate pe scară largă pentru capacitatea lor de a ridica spiritul și de a calma o minte excitată!

Alegerea unor lumanari parfumate

  Lumanari parfumate sunt o modalitate excelentă de a vă bucura de o varietate de arome. De asemenea, oferă casei tale un aspect frumos, unic, adăugând căldură, culoare și parfum camerei. În plus, sunt o modalitate excelentă de a-ți decora casa fără a cheltui o avere pe mobilă sofisticată! Atunci când alegeți un parfum, țineți cont de propriile preferințe, precum și de preferințele altora. Evitați parfumurile artificiale dacă este posibil și țineți cont dacă preferați un parfum cald sau rece.
  Alegerea unei lumânări parfumate este cel mai simplu mod de a crea ambianță în orice cameră., fie că o cumpărați pentru dumneavoastră sau vreți să o faceți cadou. În primul rând, ar trebui să luați în considerare gusturile olfactive ale destinatarului. Dacă cumpărați cadou o lumânare parfumată, smochinul este o alegere excelentă datorită mirosului său de pământ. Alternativ, poate doriți să luați în considerare lumânările cu parfum de nucă de cocos.

  Arderea unei lumanari parfumate reduce stresul și poate promova relaxarea. Mirosul este un ingredient cheie în lumânările parfumate, iar aromele pot avea funcții diferite. De exemplu, un tip de lumânare parfumată este bun pentru fumători, în timp ce altul devine mai eficient în casele în care substanțele eliberate de fumul de țigară lipsesc. În orice caz, parfumul unei lumanari parfumate poate face ca orice cameră să miroasă mai bine.
  De asemenea, combinația fericită dată de arderea lumânării cu jocul de lumini specific și a eliberării parfumului în cameră vă poate ajuta să luptați împotriva depresiei. Mulți oameni folosesc, de asemenea, lumânări parfumate pentru a beneficia de un somn scurt la prânz, considerând că astfel dorm mai bine și se trezesc înviorați. În mod cert, pentru majoritatea oamenilor, arderea unei lumanari parfumate este unul din cele mai bune moduri de relaxare, reușind cu ușurință să atingă și să calmeze toate simțurile.

parfumuri de ambient
parfumuri de camera
lumanari parfumate